ŠKOLA

Nakon niza godina organiziranja edukacija i velikog broja radionica na kojima smo i sami sudjelovali, odlučili smo pokrenuti Školu kao prošireno izdanje svih svojih dosadašnjih profesionalnih iskustava, brojnih suradnji i realiziranih projekata. Škola je zamišljena kao odskočna daska za ulazak u svijet filma i umjetnosti, ali i kao nadogradnja postojećeg znanja i iskustva sadašnjih i budućih studenata, ali i profesionalaca. Kroz cijelu godinu organizirat ćemo višemjesečne početne i napredne tečajeve, radionice, seminare, konzultacije i pripreme za prijemne ispite.

Snažan je naglasak na individualnom pristupu kao i na praktičnom radu i iskustvu. Naime, polaznicima će biti omogućeno sudjelovanje na filmskim setovima i audicijama, pisat će se projekti za aktualne natječaje, nudit će se mogućnosti za praksu i zapošljavanje.

Pripreme za akademije nisu samo kratkotrajni programi za prijemne ispite nego i samostalne, vrijedne intenzivne edukacije nakon kojih će polaznici imati primjenjivo znanje i iskustvo u pojedinim umjetničkim djelatnostima i filmskoj industriji.

Predavači su vrhunski profesionalci, zanimljivi i inspirativni ljudi i veliki umjetnici, koji itekako razumiju sav stres, strahove i prepreke s kojima se suočavamo kod prijemnih ispita za akademije kao i u počecima stvaranja umjetničke karijere. Stoga naši predavači s velikim entuzijazmom i razumijevanjem profesionalno pristupaju svakom od polaznika, s kojima individualno rade na njihovim pripremama i projektima.

Za realizaciju svake od navedenih edukacija potrebno je deset polaznika.

Za sve upite oko najavljenih edukacija slobodno nam se obratite na mail vanda@prozorutv.hr.

Pripreme za umjetničke akademije

Pripreme za akademije nisu samo kratkotrajni programi za prijemne ispite nego i samostalne, vrijedne intenzivne edukacije nakon kojih će polaznici imati primjenjivo znanje i iskustvo u pojedinim umjetničkim djelatnostima i u filmskoj industriji.

  • GLUMA Ba (glumački tečaj i pripreme za prijamni ispit) Tromjesečni ciklusi: listopad- studeni/ veljača- travanj/ svibanj – srpanj/ rujan (intenziv) Prijave otvorene.

  • REŽIJA Ba travanj- srpanj 2022.

  • DRAMATURGIJA Ba travanj- srpanj 2022

  • MONTAŽA Ba svibanj/lipanj 2022.

  • ANIMIRANI FILM I NOVI MEDIJI Ba od siječnja 2022.

  • Tečaj crtanja akta i portreta travanj- srpanj 2022.

  • Pripreme za Ma studije: na upit.

Početni i napredni tečajevi i radionice